dimecres

"Arrosoir", Décadi, 10, Thermidor, any 219 : Injecció num.1


 “hello! Em dic David Smith, i estic aquí per presentar el curs sobre manipulació del discurs polític. Aquest es el nostre primer curs, i estem una mica nerviosets, tanmateix ho farem, lo millor que sabem, i sabeu que ho fem... bé. Aquest es un curs per tots els nivells, desde la militància, passant per qualsevol tipus de polític corrupte..mediterrani, Valencià, Català, mediterrani en general... o polític professional, tipus dirigents sindicals "enxufats", alts càrrecs de multinacionals o de societats financeres que especulin, amb els diners de els treballadors.
I ara anem a explicar en que consistiran aquestes 3 setmanes, intenses, de duració del curs :
  • 1era setmana : ens centrarem en la creació del discurs buit (empty speeches), partint de l'exemple estàndard europeïtzat, però que tanmateix s'utilitza bastant a Catalunya, es a dir; “volem un país sòlid, i fort. I necessitem un canvi, el canvi es possible, el canvi es... necessari, ara si , vota... el partit que sigui...apostem per un país fort, amb gent emprenedora, un país sòlid i competitiu, nosaltres som el canvi que el país necessita, vota'ns i no te'n "arrepentirás" ” analitzarem l'exemple estàndard de discurs buit, veient com es pot enriquir en la buidor i en la inutilitat...
  • segona setmana en centrarem en la transmissió de ideals d'extrema dreta, a través de discursos d'esquerra, o demòcrates. Exemple : “la llibertat es "algo" que no té preu, i l'hem de defendre com a demòcrates que som, per això necessitem més forces de seguretat, més vigilància, i més policia. Per així defendre el nostre bé més preuat, la nostra llibertat”
  • 3era i última setmana, d'aquest curs intens, ens centrarem en com convèncer una militància d'extrema esquerra, o d'esquerres "republicano-independentista", d'acceptar ...subliminalment esclar... valors capitalistes extrems, i fins i tot neo-nazis : un exemple a l'atzar ; “Catalunya només serà lliure el dia que fotem fora tots aquests immigrants de merda..”
    DONCS, UNIU-VOS A NOSALTRES I ENS HO PASSAREM D'ALLÒ MÉS BÉ,CANTARELLA, I XERINOLA per a tots....

ah si !! ja me'n oblidava, estem fent uns seminaris ...intensius, sobre com convertir-se a l'ecologisme, seguint sent un capitalista radical sense escrúpols. Nosaltres aconseguim que sigui compatible.

This was David Smith live, on how to manipulate, political speeches.”